zondag 30 januari 2011

kaartje voor mijn moeder

Afgelopen donderdag werd mijn moeder 63, natuurlijk ook voor haar een kaartje en ik had net deze afdrukjes van magnolia binnen gekregen dus die moest ik even gebruiken, die zijn zo leuk !



Leuk dat je langskwam en tot de volgende keer.

zaterdag 29 januari 2011

op krukken

Lizet, een vriendin van Anouk moest aan haar knie worden geopereerd en liep daardoor op krukken. Natuurlijk dan even een kaartje erheen, ik heb een nieuwe stempel van Wiff of Joy, Henry with broken leg heet hij, ik vind hem zo leuk !:



Het gaat inmiddels gelukkig weer wat beter met haar, hopelijk kan ze snel weer zonder lopen en weer naar de Volleybal.

Wij zitten aan tafel te knutselen en de hond ligt dan heerlijk naast ons op de bank te slapen, ik kon het niet laten om er even een foto van te maken !



Leuk dat je langskwam en tot de volgende keer.

vrijdag 28 januari 2011

Digistamp Ketting van de Appelgroep

Bij de Appelgroep was een digistamp ketting, ik moest mijn kaartje naar Jolande sturen en Akkemarijke haar kaartje naar mij. Stom toeval dat wij net als 3 Miepjes onder elkaar terecht zijn gekomen want er zijn 150 leden daar, maar wel erg leuk !



Leuk dat je langskwam en tot de volgende keer.

vrijdag 14 januari 2011

Geboortekaartje

Richard & Kirsten van het Rock 'n' Roll hebben vorige maand een dochter gekregen. Thirza heet ze, daarom een lekker roze kaart. Ik vind dit zo'n leuk afdrukje dat ik het niet kon laten om hem te gebruiken voor dit kaartje.



Ik heb wel gezien dat ik volgende keer het scrappapier eerst op het cardstock moet plakken en dan pas het randje moet stikken dan zit de draad een stuk netter. Maar goed, dat is weer een leer voor de volgende keer.

Leuk dat je langskwam en tot de volgende keer.

dinsdag 11 januari 2011

Kaartjes uit het Hobbyjournaal 70

Even wat andere technieken voor de dag gehaald. Ik koop en bewaar alle exemplaren van het Hobbyjournaal en bij nummer 70 zat een knipvellenposter bij. Ik ben niet zo van het knippen, maar och een keer moet dat kunnen.

Deze 2 kaartjes tot nu toe gemaakt:

De onderste gaat naar Oma Toos, de bovenste heeft (nog) geen bestemming. Eindelijk weer eens een kaartje op voorraad, dat gebeurt hier niet vaak !



De volgende is half af en ligt er nog 1 geprikt klaar dus dat gaat goedkomen.

Leuk dat je langskwam en tot de volgende keer.

zaterdag 1 januari 2011

2011 en Challenge CreaMiep januari

Allereerst wil ik jullie allemaal een supergoed, gezond en creatief 2011 toewensen. Astrid schreef een leuk stukje op het forum van CreaMiep en dat wil ik jullie allemaal toewensen:
Ik wens dat de beste dagen van 2010, de slechtste van 2011 zullen zijn.

En nu over naar de orde van de dag, het is weer januari en natuurlijk is er dan bij CreaMiep weer een challenge. Dit is de kaart die ik daarvoor maakte:


Ik vind hem zelf superleuk geworden en ik denk dat ik hem stiekem laat staan voor tante Majo want dan kan ik er zelf ook nog 2 maanden van genieten.

Ook meedoen aan de challenge, ga dan snel naar het blog van het CreaMiep Designteam, wordt volger en maak een leuke kaart met de sketch.

Leuk dat je langskwam en tot de volgende keer.