vrijdag 30 juli 2010

Jugendstil

Sonja vroeg om een kaartje te maken met deze stempel, pffffffffff, dat is moeilijk, het is helemaal niet de stijl waar ik van hou !

Maar goed, toch maar aan de slag gegaan en nu hij af is vind ik hem eigenlijk toch wel leuk. Er zijn ook nog andere motieven in Jugendstil te vinden bij CreaMiep.nl.



Leuk dat je langskwam en tot de volgende keer.

zaterdag 17 juli 2010

Afgelopen weekend heb ik samen met Anouk bij Sonja en Marcel gelogeerd en natuurlijk kon ik het niet laten en heb spulletjes uit de webwinkel CreaMiep.nl meegenomen.





Het kaartje is gemaakt van blauw cardstock met daarop een wit cardstock. Het scrappapier komt uit mijn privé voorraad.
Ik heb als leidraad sketch 3 van Sonja gebruikt, die is erg leuk en dan kon ik meteen mijn nieuwe Arch Lattice Edger Punch van Martha Stewart gebruiken. Er zijn nieuwe bloemen uit van Creatables en ik heb de Open Flower Trendy voor deze kaart gebruikt. Op het stempeltje van Tina Wenke, Mouse with Sunflower was ik meteen helemaal verliefd, die is zo leuk !
Om de kaart af te maken heb ik een van de nieuwe tekststempeltjes van Kars gebruikt, er zitten 6 teksten op 1 plasticje en ze zijn allemaal leuk !
Er zijn ook nog andere versies, o.a. voor beterschap, jippie en voor nieuw geluk.

Leuk dat je langskwam en tot de volgende keer.

maandag 5 juli 2010

afscheid van Daisy

Bij de Kookgroep waar Anouk zit nemen ze vandaag afscheid van Daisy en aangezien Anouk helemaal weg van de kaart voor Mevrouw Daamen was, was de keus niet zo moeilijk. Maar weer een Merci kaartje gemaakt en deze keer met iets meer tijd dus ook de binnenkant maar onderhanden genomen.

Dit is de kaart geworden, express een Magnolia met de voetjes in het water en een zonnehoedje op in zonnige kleuren. Daisy komt uit Zeeuws Vlaanderen en daar is ze maar wat trots op !

De voorkant:



De binnenkant:


Leuk dat je langskwam en tot de volgende keer.

donderdag 1 juli 2010

Wedstrijd CreaMiep

De CreaMiep webshop bestaat vandaag 5 jaar en daarom heeft Sonja een wedstrijdsketch erop gezet. Alles hierover kun je lezen op het blog van het CreaMiep Designteam.

Natuurlijk mochten wij als Teamleden een voorbeeld maken en dit is de mijne:



Ik heb linnen struktuur cardstock gebruikt, gecombineerd met scrapvellen van Magnolia. Ik vond dit Magnolia stempeltje supergoed bij het papier passen. Het jurkje en de vleugeltjes zijn met glitter bewerkt, maar dat is op de foto jammer genoeg niet zo goed te zien.

Ga snel eens kijken op het blog van het CreaMiep Designteam om mee te doen of neem een kijkje in de webwinkel er staan superleuke acties op de site.

Leuk dat je langskwam en tot de volgende keer.